Ryan McGarvey vervangt Blues Pills !!

Door ziekte van de leadvocaliste heeft de Zweeds/Amerikaanse groep Bluespills het optreden op 1e Pinksterdag in Raalte helaas moeten afzeggen.

Ryan McGarvey
(US)

De gitaarvirtuoos Ryan McGarvey is een opvallende naam in bluesland. Deze uit New Mexico afkomstige Gitarist is met een gestage opmars door Europa bezig.
De jonge muzikant won van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival. Sindsdien ging het hard: In het blad the Guitaris Player magazine  werd hij in 2013 als beste Young Guiater talent uitgeroepen.Zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa.

Zijn derde CD heeft zojuist het levenslicht gezien en de lovende recensies vliegen hem om de oren, en geheel terecht. Zijn uitmuntende gitaarkunsten, zang en dito songwriterskills zijn een absolute aanrader voor elke bluesrockliefhebber of het akoesties is of versterkt.

Ondertussen deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen