Shaggy’s I Need Your Love is de nieuwe Alarmschijf

Shaggy’s I Need Your Love is de nieuwe Alarmschijf
Ruim 13 jaar stond hij niet in de Top 40, maar nu is een nieuwe hit gevaarlijk dichtbij. Shaggy scoort samen met Mohombi, Faydee en Costi de Alarmschijf, met het zomerse I Need Your Love.

Shaggy mag met recht een Top 40-veteraan genoemd worden. Hij stond al tien keer in de Top 40, waarvan zes keer in de top 10 en twee keer op nummer 1. Aan het begin van de zeroes was de Jamaicaan hotter dan hot, met zijn nummer 1-hits It Wasn’t Me en Angel. Beide hits waren samenwerkingen met een andere artiest en ook op I Need Your Love werkt Shaggy samen met anderen.

Zo hoor je Mohombi, die je kent van zijn hit Bumpy Ride. Ook Faydee zingt een moppie mee, een Australische zanger met Libanese roots. Tot slot hoor je de Roemeen Costi, die in zijn thuisland ongeveer dezelfde status heeft als Marco Borsato in Nederland. Faydee en Costi zijn ook de schrijvers van de track.

De kans bestaat dat je meerdere versies tegenkomt van I Need Your Love. Er zijn speciale edities gemaakt voor Frankrijk, Rusland en Bulgarije. Het origineel heet daarnaast Habibi (I Need Your Love). Maar hier heet de track gewoon I Need Your Love, dat hoe dan ook de hele week extra vaak te horen is op Radio 538.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen