Shop until you drop: binnenkort kun je winkelen tot in de late uurtjes

Een beetje balen dat we maar een koopavond hebben, toch? En dan gaan de meeste winkels ook nog om 21.00 uur dicht op de koopavond. Soms willen wij wel eens wat langer door! Daar is gehoor aan gegeven, want binnenkort kun je voor een keertje winkelen tot in de late uurtjes.

Shopping Night 2017

Hoewel de echte shoppingfans al snel naar het centrum van Arnhem gaan, is er nog een tweede winkelwalhalla in Arnhem: winkelcentrum Kronenburg. Ze hebben een groot aanbod en nog een groot voordeel, namelijk dat het niet uitmaakt of het regent want je zit lekker droog binnen. 24 november kun je naar Kronenburg komen voor Shopping Night, een avond waar je maar liefst tot 23.00 uur door mag gaan met winkelen. Maar dat is nog niet alles.

via GIPHY

Korting en optredens

Er zijn een hoop winkels die speciaal voor dit evenement kortingen aanbieden, dus het is een goed moment op je inkopen voor de feestdagen te scoren voor een scherpe prijs. Er is ook gezorgd voor entertainment en muziek voor jong en oud. Om 22.00 komt Lange Frans langs ons Arnhem om de bezoekers van Shopping Nights te vermaken met een mini concert.

Black Friday

Dit is de eerste editie van Shopping Night op het winkelcentrum. Voor de datum – 24 november – is gekozen omdat dit samenvalt met Black Friday, een term die in de Verenigde Staten gebruikt wordt voor de dag na Thanksgiving. Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen van kerstaankopen. Dat begrip is inmiddels overgewaaid naar Nederland. Tijdens Shopping Night zullen er dan ook veel artikelen voor de feestdagen te vinden zijn net als kortingen en aanbiedingen.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen