SHOW DANA FUCHS IN AMSTERDAM GAAT DOOR IN Q-FACTORY!

Goed nieuws voor de fans van Dana Fuchs. De afgelaste show van zondag 9 april in de North Sea Jazz Club is verplaats naar Q-Factory in Amsterdam. De mensen die reeds een kaart gekocht hebben, zijn op vertoon hiervan uiteraard van harte welkom in Q-Factory.

”We hebben samen met Dana ons uiterste best gedaan om de fans tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat de show kan doorgaan. En dat is gelukt!” aldus programmeur Everaldo Pechler.

Dana Fuchs speelt rauwe blues zoals het bedoeld is, recht uit haar tenen. Haar stem klinkt doorleeft dankzij een leven vol sex, drugs en rock & roll. Het Engelse Classic Rock Magazine omschreef haar dan ook als een mix tussen Janis Joplin, Mick Jagger en een sigarettenpeuk drijvend in een glas bourbon. Op jonge leeftijd vertrok ze naar New York om de blues te gaan zingen. Daar liep ze bluesman Jon Diamond tegen het lijf die haar uit een striptent plukte. Het was de start van The Dana Fuchs Band. Inmiddels heeft ze vijf albums uitgebracht. Waarvan de laatste geheel akoestisch. Nu staat ze op het punt om met haar band weer de studio in te duiken om nieuwe nummers op te nemen. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we hier in Q-Factory een voorproefje van. Verwacht een hete avond vol blues en rock zoals het hoort te klinken, met hart en ziel!

De kaartverkoop start vrijdag 10 maart om 10.00 uur

Wanneer: 9 apr 2017
Tickets: €17,-
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Adres: Atlantisplein 1, 1093EA Amsterdam

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen