Op zaterdag 3 november presenteert P60 de vierde editie van hét internationale bluesfestival van Amsterdam en omstreken: Amstelveen City Blues. De poptempel van Amstelveen wordt weer omgetoverd tot één grote juke joint waar de echte bluesliefhebber niet kan ontbreken! Met trots presenteren we dan ook de headliner van het festival: The King’s Rhythm Crew feat. Matt Taylor & very special guest Snowy White.

Samen met The King’s Rhythm Crew – bestaande uit King Of The World-leden Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm – komt de Britse grootheid naar Amstelveen. Een unieke samenstelling die ook nog eens bijgestaan wordt door de welbekende Matt Taylor. Eerder al speelde The King’s Rhythm samen met Sean Webster en de eerdergenoemde Taylor, maar voor hun show op ACB hebben ze niemand minder dan Snowy White gestrikt.

De legendarische Snowy White kennen we natuurlijk van wereldhit ‘Bird Of Paradise’, The Snowy White Blues Project en bovendien tourde hij wereldwijd door uitverkochte stadions met niemand minder dan Roger Waters. Met zijn melodische, bluesy gitaarspel zal hij het publiek in vervoering brengen.

Eerder werd al bekend dat ook de Amerikaanse bluesman Eric Gales naar Amstelveen komt. De virtuoze gitarist kon begin 2017 de albumteller op achttien zetten met het goed ontvangen ‘Middle Of The Road’. Hiermee zijn de eerste namen bekend, maar er kan nog veel moois verwacht worden!