TOMMY CASTRO & THE PAINKILLERS NAAR Q-FACTORY AMSTERDAM

Op vrijdag 15 februari komt blueszanger en gitarist Tommy Castro, een van de meest succesvolle Amerikaanse bluesartiesten, met zijn band The Painkillers naar Amsterdam.

Al meer dan 40 jaar weet de alom geprezen bluesheld Tommy Castro zijn passie voor blues op een spectaculaire en soulvolle manier te vertolken. Hij speelde al duizenden shows voor nog meer gillende fans, won talloze Blues Music Awards en heeft in verschillende formaties maar liefst 14 albums uitgebracht. Daarnaast stond Castro niet alleen met B.B. King op het podium, maar won hij ook nog eens de B.B. King Entertainer Of The Year Award.

Sinds 2012 vormt hij samen met The Painkillers een energieke funky bluesmachine zonder poespas. Dat het viertal niks van grenzen tussen genres wil weten laten ze duidelijk horen op hun laatste album ‘Stompin’ Ground’ waar de funk, soul en R&B letterlijk tussen alle noten doorsijpelt gecombineerd met een ferme ritmesectie en heerlijke blazers en keys. Ook live wisselt Castro zijn rauwe soulvolle stem moeiteloos af met een gierende gitaarsolo’s en dat zal tijdens zijn show in Q niet anders zijn!

Wanneer: 15 februari 2019

Deuren: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Adres: Atlantisplein 1, 1093NE Amsterdam
*Inclusief €1,50 servicekosten. Exclusief betalingskosten.

Reis en route informatie:
Parkeren bij Q-Factory kan voordelig naast de deur bij Q-Park Oostpoort.
Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Muiderpoort, op 5 minuten loopafstand.
Met de tram naar Q-Factory? Neem lijn 9 (richting Diemen/Sniep), halte ‘Pretoriusstraat’.
Of lijn 7 of 3 richting Muiderpoort station.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen