Very,very Good Vibrations @ Ribs & Blues

Geweldige sfeervolle openingsavond………

Het festivalterrein aan de Domineeskamp barstte uit haar voegen met de uitverkochte openingsavond die helemaal niets te wensen over liet. Wat een mooi feest!

Bezoekers uit heel Nederland genoten van 4 topacts die alles uit de kast haalden .

King of The World XL was een overtuigende openingsact  die zeker naar meer smaakt.

Golden Earring deed wat iedereen van de Hagenezen verwacht: een uitstekende rockshow neerzetten. Barry, George, Cesar en Rinus zijn geen onbekenden in Raalte en omgeving en ze werden weer meer dan hartelijk onthaald!

Klokslag 22.00 uur was het “ BEACH BOYS “ time. De wereldberoemde band had er helemaal zin in. Generaties zongen alles letterlijk mee. Wat hebben de mannen uit California ongelooflijk veel hits. Hollywood ‘hunk’ John Stamos op drums en gitaar zoals beloofd! In een decor van palmbomen  en kleurrijke videobeelden speelden oudgedienden Mike Love en Bruce Johnston met hun geweldige band anderhalf uur lang al het moois uit meer dan 50 jaar . Good Vibrations all over Ribs & Blues………….

De Edwin Evers Band weet als geen ander hoe je een feestje bouwt. Zo wil iedereen zijn party afsluiten.  Wat een klasse avond was het , de Pinksterdagen kunnen alleen nog maar mooier worden.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen