Vinylverslinders opgelet: Love Fruits, voor de echte muziekliefhebbers

Vinyl is dood? Nooit! Althans, niet bij Love Fruits, een vinyl-only feest voor de liefhebbers van ‘plaatjes draaien’ zoals het ooit bedoeld is. Komende vrijdag kun jij met je hemelvaart-hangover terecht bij Brigant voor een avondje dansen op onbekende klassiekers.

Misschien heb je het vrijdag wel heel zwaar. Je hebt met hemelvaart net iets te veel in de zon gehangen en net een biertje te veel weggetikt. Klein beetje een kater dus, op die vrijdag. Gelukkig hoef je niet thuis op de bank te hangen met zelfmedelijden want je kan je pijn wegdansen bij Love Fruits, waar verschillende DJ’s je kater voorzien van fijne klanken.

Love Fruits met Haylayf

Ze zijn weer terug in Brigant en dit keer met Haylayf als hoofdact. Dat betekent dat je in ieder geval kunt rekenen op Turkse folk met een snufje disco. Kan je er geen voorstelling bij maken? Mooi excuus om eens te gaan horen. Vertrouwde naam in Brigant Barry Venkel heeft ook weer wat moois om te delen, denk maar aan jazzy funky disco deuntjes.

Waarom? Daarom

Janai Shiboleth, programmeur bij Brigant, weet het mooi in woorden te vatten: Het is eigenlijk een excuus van vinylverslinders om hun beste en nieuwste vinylvondsten te laten horen.” Wij zijn in ieder geval geïntrigeerd.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen