‘Around The Bend’ is de titel van het tweede album van Voltage dat op vrijdag 8 september uitkomt. De band rondom Dave Vermeulen, bekend van TVOH, presenteert hun nieuwe album op zaterdag 9 september in de Effenaar in Eindhoven. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt, dit keer aangevuld met snufjes Americana en country.

“Alles wat we willen zeggen, wat we meemaken én hebben meegemaakt staat op onze nieuwe plaat!” aldus frontman Dave Vermeulen. “Songs over hoe we vrienden zijn geworden, verlies van dierbaren, de late en lange ritten terug naar Brabant na optredens en andere persoonlijke verhalen. En natuurlijk een gezonde dosis Rock & Roll”. De nieuwe single ‘Good Times’ is een eerste voorproefje van dit nieuwe album. De single zal verschijnen op 28 juli.

Voor de opnames van het album week de band uit naar Zwolle, waar ze werkten met producer Guido Aalbers (o.a. Bökkers, Miss Montreal en Bertolf). “We leerden Guido via Sanne Hans kennen en lagen meteen op één lijn over waar het album naartoe moest.”

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen. In 2012 verscheen een eerste EP, gevolgd door het debuutalbum ‘Travellin’ Men’ in het voorjaar van 2015. In datzelfde jaar deed Dave mee aan The Voice Of Holland en werd 2e. Dave bleef bewust bij zijn band en zette de carrière van Voltage daarmee in een gigantische stroomversnelling. Een eigen clubtour, festivals als Paaspop en Zwarte Cross en voorprogramma’s voor the Voice-coach Miss Montreal en persoonlijke helden Status Quo volgden. In het najaar neemt Voltage deel aan de Popronde. Tijdens de tour zal de band zowel de nieuwe songs als bekende nummers van debuutalbum ‘Travellin’ Men’ spelen.

Kaarten voor de releaseshow in De Effenaar kosten €10,- en zijn verkrijgbaar aan de kassa en via www.effenaar.nl