Waar wij het meeste naar uitkijken bij Sonsbeek theateravenue

Uitleggen wat je kunt verwachten bij Sonsbeek theateravenue is een behoorlijke opgave. Reken op zang, dans, theater, cabaret, goed eten, bijzondere gesprekken en nog leukere mensen. Een ding is zeker: als Arnhemmer moet je erbij zijn. en dit is waarom.

Van donderdag tot en met zondag is stadspark Sonsbeek omgetoverd tot een plek voor de kunsten. Het gras rondom de villa staat vol met tenten die je elk in een andere wereld brengen. de theateravenue is inmiddels een van de populairste terugkerende evenementen in onze stad en dat is niet vreemd. Dit festival haalt de leukste acts vanuit alle hoeken van de kunst én het land naar Arnhem. Iets om trots op te zijn.

Elk jaar bestuderen wij het programma om te zien wat onze interesse wekt en welke voorstellingen we absoluut niet willen missen. Dit jaar delen we dat met jullie.

De Luie Honden – Toilet, een ode aan het ontlasten
de luie honden sonsbeek theateravenue

Zowel online als offline proberen we met zijn allen de mooiste versie van onszelf te zijn. Selfies uit de juiste hoek, flashy outfits, culinaire hoogstandjes, zelfontplooiing en de juiste vrienden. De pot is misschien wel de laatste plek waar we echt onszelf zijn. Dat is waar we durven te ontlasten. De schoonheid van iedere alledaagse Arie. We willen jou, hier en nu, zonder je avocado’s, je yogaposes en je aspiraties. ‘Toilet’, een ode aan de porseleinen troon, waar we de mooiste mensen tegenkomen.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen