Weer hele mooie namen erbij….

DeWolff, Dale Watson, The Paladins , The Grand East, Dynamite Bluesband, Robert Jon & The Wreck

Onze boekers hebben weer een prestatie geleverd.Naast VINTAGE TROUBLE en de eerdere 9 namen kunnen we onze bezoekers nu blij gaan maken met de volgende bevestigde acts:

De Wolff (NL)

Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en ‘most rocking’ live bands van het land.

The Paladins (USA)

Gedegen naam in het rock ’n roll circuit. Het trio uit San Diego heeft een kenmerkende rockabilly-sound met invloeden van blues en jazz uit de 50s. Hun nummer ‘Lover’s rock’ (1988) is inmiddels een culthit.       

Dale Watson ( USA)

Dale Watson is een authentieke countryheld en met een plek in de Hall Of Fame van Austin in Amerika al bijna een legende. Net als zijn grote voorbeeld Johnny Cash speelt hij rauwe, pure country.

Robert Jon & The Wreck (USA) is niet zomaar southern rock. Ze geven een eigen draai aan het genre, meer soul, meer blues. Enorm veelzijdig! Je hoort flarden Lynyrd Skynyrd, dan weer intense soul- & blues-invloeden. De harmonieuze samenzang en gitaar doen weer aan The Allman Brothers denken.

Dynamite Blues Band (NL)

De winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018 staat voor een explosieve cocktail van blues, rhythm & blues, swing en rock’n’roll; rauw, verfrissend en opwindend tegelijk! 

The Grand East (NL)

De vriendenband, met leden uit Diepenheim, Hengevelde, Goor en Markvelde, bracht in 2016 hun eerste album uit: Movano Camerata. Sindsdien heeft The Grand East met hun ‘rock ’n soul’ geïmponeerd in binnen-en buitenland.

In totaal 22 acts komen met Pinksteren naar het grootste gratis toegankelijkeroots & bluesfestival van Nederland ! 

Het affiche is opnieuw een mooie mix van gevestigde namen en opkomend talent in alle roots & blues(rock) verwante stijlen. 

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen