WIJNKENNERS OPGELET

Ribs & Blues opent dit jaar een luxe wijnbar waar je kwaliteitswijn per fles kunt bestellen.

Ribs & Blues opent dit jaar een luxe wijnbar waar je kwaliteitswijn per fles kunt bestellen. Nee, natuurlijk niet in een glazen ‘bouteille’ maar in een prachtige gekoelde PET fles. Roots – en blues klinkt nog beter met hele goede wijn. Jouw fles staat gekoeld klaar. Voor 1 munt statiegeld krijg je er een Icebag bij dus gegarandeerd ‘COOL’.

Geniet samen met je vrienden en kies uit vijf soorten Zomerliefde speciaal voor jou geselecteerd : Pinto Grigio, Sangiovese Rosé, Merlot, Chardonnay en Grenache Rosé. Deze druifsoorten worden verbouwd in het karakteristieke Noord-Italië, op de Languedoc in Frankrijk en op de mooiste landerijen van Australië . Je vindt onze wijnbar op het Mainstage terrein.

Zomerliefde

Zomerliefde is ontstaan om de kwaliteit van wijn op festivals te verbeteren en om bezoekers van evenementen de mogelijkheid te bieden om wijn per fles te bestellen.

De Zomerliefde wijnen zijn gebotteld in PET flessen van 0,75 liter, en zijn qua uiterlijk niet van haar glazen broertje te onderscheiden. Het fijne van PET flessen is dat de fles niet op de grond kan kapot vallen. Ideaal voor plekken waar glas niet gewenst is en dat is bij Ribs & Blues zeker het geval!

Doordat de wijn per fles besteld kan worden, hoeven onze wijnliefhebbers natuurlijk ook minder vaak naar de bar te lopen. Meer tijd om te genieten dus! Proost…

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen