Win gratis kaarten voor Festival de Luie Hond komend weekend!

Wil je dolgraag naar De Luie Hond dit weekend maar vind je het net iets leuker om gratis te gaan? Geen probleem, Indebuurt mag namelijk 2×2 kaarten weggeven!

Live muziek, lekker eten, massages en nog veel meer. Festival de Luie Hond heeft niet eerder teleurgesteld en zal dat dit jaar vast ook niet doen. Er staat van alles op het programma (daar schreven wij al eerder over, kijk maar hier). Nu nog een zonnetje en je bent helemaal klaar voor hét Arnhemse festival van het jaar.

Hoe kun je winnen?

Eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft je alleen maar hieronder in te schrijven op onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven doe je automatisch mee. Je krijgt dan uiterlijk donderdag 27 juli bericht of je hebt gewonnen. En als je niet wint krijg je alsnog onze nieuwsbrief met allerlei leuke tips en weetjes over Arnhem!

Meer weten over het festival? Kijk dan hier op Facebook.

Vul hier je e-mailadres in om kans te maken op de deze prijs.

*Als je op “Ik doe mee” drukt, ga je automatisch akoord met de actievoorwaarden en ontvang je na het inschrijven één keer per week op dinsdag de nieuwsbrief. Geen paniek, je kan je ook weer uitschrijven

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen