“The greatest living keyboard player in the world today”, zo wordt Lachy Doley genoemd door niemand minder dan Glenn Hughes (Deep Purple). Deze sympathieke muzikant is afkomstig uit Australië en heeft al veel van de wereld gezien. Lachy Doley wordt wel de Jimi Hendrix van de hammondorgel genoemd. Naast Doley bestaat de band uit drummer Jackie Barnes, bassist Chris Pearson en special guest Soren Anderson, de huidige gitarist van de Glenn Hughes Band. Lachy en Soren zijn samen te horen op Glenn’s veelgeprezen album “Resonate” (2016).

Namens Cultuurpodium Boerderij mag Blues Magazine 2 x 2 tickets voor deze avond verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

De klanken van zijn ’57 Hammond C3 en 70’s Whammy Clavinet, zijn krachtige blues stem en teksten die recht uit het hart komen maken een show van Lachy Doley en zijn band onvergetelijk. Vorig jaar dook Lachy Doley samen met Glenn Hughes en Chad Smith de studio in voor de opnames van Hughes’ nieuwe album “Resonate”. Begin 2017 bracht Lachy het vierde album met zijn eigen band uit, genaamd “Lovelight”. De mannen hebben inmiddels op vele prestigieuze rock en blues festivals gestaan en zijn dit jaar ook te zien geweest op Bospop.