Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild. Eind 2017 staat hij al 25 jaar op de buhne en dat viert hij met een jubileumtour.

‘Stergitarist van wereldklasse.’ (Lust for Life)
‘Een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’ (Platomania)
‘Eenzame hoogte binnen de Blues en Rockscene in Nederland.’ (Rockportaal)
‘An instant high energy blues rock classic. A six string magnum opus!’ (Neal Vaughan – Australia)
“Ruben Hoeke toont ook nu weer dat hij gewoon de beste blues- en rockgitarist in de Benelux is en misschien ook wel ver daarbuiten.’ (Blues Magazine)

Zo wordt gitarist Ruben Hoeke door de pers omschreven en dat is niet voor niks. Sinds zijn eerste optreden op 10 december 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao en deelde het podium met talloze nationale en internationale artiesten.

Het eerste deel van deze avond staat in het teken van de albumrelease van de eerste volwaardige schijf van Sweet Bourbon & The Bourbonnettes, een bluesband uit Gelderland.

Namens DRU Cultuurfabriek mag Blues Magazine een mooi pakket, bestaande uit 2 tickets voor deze avond + cd Ruben Hoeke Band + cd Sweet Bourbon, verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

DRU Cultuurfabriek, Ulft