Yes! De najaarscollectie is er weer en dat vieren we met OktoberVest

De blaadjes vallen van de bomen, het bokbier wordt weer populair: misschien dat de weergoden er anders over denken maar het is toch echt herfst. Dat is niet alleen de maand van herfstig weer en eten, maar ook van de nieuwe modecollecties speciaal voor de herfst. En dat kun je vieren tijdens OktoberVest.

Najaarscollectie

Nieuw najaar = nieuwe trends. Leuk, nu kunnen de laagjes eindelijk weer. En sjaals. Mutsen, en handschoenen, en lange jassen, en laarsjes. Wij worden best wel gelukkig van de najaarscollectie. In het Modekwartier wordt men daar ook blij van. Zo blij zelfs dat ze een feest organiseren om de nieuwe collectie te verwelkomen. Aanstaande zaterdag 21 oktober ben je welkom bij de ondernemers van het Modekwartier tussen 10.00 en 18.00 uur.

oktobervest modekwartier arnhem

OktoberVest (maar toch ook bier)

Niet alleen presenteren de ondernemers en ontwerpers hun nieuwe collecties komende zaterdag. Ook is er live muziek, inloopworkshops, proeverijen en natuurlijk: (bok)bier! Het is immers gewoon oktober, en dus herfst.

Het Modekwartier

Het Modekwartier is een unieke designwijk in Arnhem. Ontwerpers hebben er hun werkplaats en winkel waar ze met liefde voor hun vak hoogwaardige designproducten ontwerpen en verkopen. De cafés en restaurants in het Modekwartier behoren tot de hotspots van Arnhem.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen