Zeer geslaagde PRE PARTY !

Zon , blues , hapjes en drankjes in de tuin van Taveerne Tivoli. De ideale aftrap voor Ribs & Blues 2017

De prachtige tuin van Taveerne Tivoli was gevuld met een paar honderd Ribs & Blues liefhebbers die met de PRE PARTY alvast een voorproefje op de Pinksterdagen namen.

Alle ingredienten voor een heerlijke middag waren aanwezig. Volop zon, perfecte blues en roots klanken van PAARDEKOOPER , alleen maar vrolijke mensen en natuurlijk vers getapt bier en een warme snack.

Voorzitter Ton Groot Beumer maakte maar liefs 2 ” Dames Sheriffs” bekend die de scepter mogen gaan zwaaien in Kidsadventureland 2017.De hartsvriendinnen Evian en Erin glommen van trots toen ze poseerden in de traditionele Sheriff T Shirts en aansluitend met de hoogste baas van Ribs & Blues op de foto mochten.

De voorzitter gaf vervolgens een hele reeks feitjes over programma en terrein indeling voor het komende festival. De voorverkoop voor de openingsavond met THE BEACH BOYS “loopt als een speer” en hij verwacht het bordje ‘ uitverkocht’ over niet al te lange tijd uit de kast te moeten halen.

Heel bijzonder wordt ook de komst van de beroemde zonnewagen van de TU Delft. Op 2e Pinksterdag staat deze NUNA9 van het Nuon Solar Team op het festivalterrein.

Tot in de vroege avond bleef het gezellig bij Tivoli, niet in de laatste plaats dankzij PAARDEKOOPER , die indruk maakte met uitstekende rock/roots/blues muziek.TOP!

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen